Afgelopen najaar besloot ik dat het anders moest. Ik wilde meer sporten, maar zonder blessures en afvallen. De knop moest gewoon om. Alleen zoals zovelen, hoe doe je dat, zodat het echt lukt? Ik had wat hulp nodig was mijn conclusie. De hulp die ik nodig had, heb ik gevonden bij PTSK in Vleuten. Ik heb deelgenomen aan de 30 dagen challenge, een combinatie van sport en mind- en voedingscoaching.

Individuele houdingstraining

Na de 30 dagen was bij mij de knop om en ben ik blijven sporten en heb de adviezen ter harte genomen. Een ander belangrijk aspect voor mij, was de individuele houdingstraining met Dennis bij PTSK. Die training heeft mijn houding in het dagelijks leven en bij oefeningen en sporten drastisch verbeterd en daarmee de efficiëntie van het sporten! Een aanrader. Inmiddels ben ik 10 kg afgevallen en stabiel op gewicht en ook heel belangrijk voor mij, blessure vrij!! Geen ruimte voor terugval voor mij!

Erica van Oort