Timar Verver

Ik ben een gepassioneerde trainer/coach die zichzelf 100% inzet bij alles wat ik doe. Of dit nou zelf sporten is of het coachen van mensen richting hun doelen. Niks is te gek en alles kan, als jezelf maar wil. Ik ben al 10 jaar actief in de fitnessbranche....

Lees meer

Jur Eikelenboom

Ik ben een gedreven coach op voeding, training en mindset. Ik ben sinds mijn 15e al actief in de fitness voor mezelf en anderen. En op elk vlak in mijn leven haal ik alles eruit wat er in zit. Een vitaal leven staat bij mij aan de basis van alles. Je kunt...

Lees meer

Anita Steenbakker

Ik woon en werk op de boerderij waar PTSK is gevestigd. Bij de bouw van de studio en het opstarten van het bedrijf PTSK ben ik destijds al betrokken geweest. Ik heb 20 jaar ervaring als ondernemer in de kinderopvang, ik ben ook eigenaar van de kinderopvang...

Lees meer

Petra de Groot

Ik ben Petra de Groot, opgegroeid in een ondernemersgezin heb ik geleerd niet op te geven, en ik ben gedreven een succes te maken van alles waar ik aan begin. Ik maak graag het verschil door maximale efficiëntie te realiseren, waardoor onze elite trainers...

Lees meer