Personal Training Studio Koen is sinds zijn oprichting in 2015 explosief gegroeid van een eenmanszaak tot een studio met drie elite trainers.

Wij transformeren buitengewoon toegewijde mensen die bereid zijn te doen wat nodig is om hun doelen te behalen. Onze trainers doen hetzelfde en blijven daardoor zelf ook explosief groeien, als trainer én als mens. Dat is hetgeen zij overdragen op anderen, want coaching is het overdragen van jezelf.

Onze uitdaging is nu om trainers te vinden die net zo toegewijd zijn als wij en de potentie hebben te groeien naar ons niveau.

Mogelijkheden

Alleen de beste personal trainer/coach is in staat om de leef- en eetstijl bij mensen radicaal om te gooien. Daarom werken er bij ons trainers die gaan voor het hoogst haalbare resultaat op het gebied van voeding, training en mindset.

Trainer / coach zijn bij ons betekent dat je direct aan de slag gaat, ondersteund door onze faciliteiten. Koen, onze founder, coacht jou bij het genereren van je eigen klantenkring en daarmee het genereren van je eigen verdiensten.

Interesse

Wil jij ook werken met mensen die gaan voor écht fysiek resultaat? Mensen die bereid zijn om het roer om te gooien zodat hun doelen worden behaald? Dan zit je bij Personal Training Studio Koen aan het goede adres, want wij hebben alleen klanten die toegewijd zijn en de nodige veranderingen in hun leven doorvoeren om daarmee het resultaat te creëren wat ze voor ogen hebben.

Ga jij als trainer ook alleen maar voor de absolute top en denk je dat PTSK de studio is die jou nodig heeft?

Neem contact met ons op via anita@ptsk.nl & petra@ptsk.nl of bel 030-6628987