Petra de Groot

Petra de Groot

Owner

Ik ben Petra de Groot, opgegroeid in een ondernemersgezin heb ik geleerd niet op te geven, en ik ben gedreven een succes te maken van alles waar ik aan begin. Ik maak graag het verschil door maximale efficiëntie te realiseren, waardoor onze elite trainers zich volledig kunnen focussen op hun kerntaak: Personal Training en coaching, met als missie, het blijvend veranderen van mensenlevens.

Jarenlang heb ik het Nederlandse verkoopkantoor van een beursgenoteerde groothandel geleid. In de avonduren heb ik m’n management studie voltooid, door mijn fascinatie voor gedrag koos ik als specialisatie: verandering in organisaties. Samen met mijn partner zijn we eigenaren van Orangerie Bijleveld, wij voorzien bedrijven van groene wanden en planten.

Daarnaast heb ik een grote liefde voor reizen en gaat mijn creativiteit los in het atelier als hobbyist edelsmid. Mijn sporten: openwater zwemmen, wielrennen en hardlopen, een logisch gevolg is triatlon, na een paar kleine, bouw ik nu op naar grotere afstanden, uiteraard met hulp van onze trainers. Jaarlijks ga ik skiën, genieten!