Mijn naam is Marion (52 jaar) getrouwd en moeder van Merijn onze zoon van 17 jaar. Ik werk 2 dagen per week in het UMC als doktersassistente en ben daarnaast zelfstandig ondernemer-fotograaf.
Door Timar Verver ben ik in contact gekomen met PTSK. Hij belde mij met de vraag of ik foto’s wilde maken tijdens een van zijn lessen. Om de sfeer te proeven ben ik een uurtje eerder gaan kijken. Het sprak me aan. De locatie, de sfeer van de boerderij straalde een en al rust en karakter uit. “Less is more” dacht ik. Achter de glazendeur zag ik een groepje mensen trainen.

De interactie, de groepskracht, het inspireren van elkaar zag ik in de blikken van iedereen. Het elkaar aanmoedigen niet voor minder gaan maakte dat ik dacht: “daar wil ik ook bij horen”. De foto’s welke ik die avond geschoten heb, spraken boekdelen.

Opgeven was geen optie

De volgende dag heb ik Timar gebeld. Ik vroeg hem: “ik wil door jou getraind en gecoacht worden”. “Durf je dit met mij aan?”.
We zijn eerst begonnen met twee keer per week trainen. Daarnaast begeleidde Timar me in het naleven van een door hem uitgebalanceerd voedingsschema. Op 10 december startte ik in een nieuwe 30 Days Challenge groep. Dat het een moeilijke maand zou kunnen worden, i.v.m. de kerstdagen, was totaal niet aan de orde. Als groep stonden we hier meteen heel sterk in. En Timar trok ons erdoorheen. Opgeven was geen optie.

Ik zag in de spiegel een transformatie

Na de 30 dagen was er een bodem gelegd, en wilde we door naar de 90 Days Challenge. We waren nog niet krachtig genoeg. De coaching van Timar, en soms ook door Koen gegeven maakte dat we elke week groeiden. De coaching sessies gaven mij enorme krachtige inzichten. Steeds meer werd me duidelijk dat deze sessies een enorme impact op mijn leven kregen. Het houdt niet op bij de weegschaal. Daar was het om begonnen, maar de kilo’s gingen er gestaagd vanaf. Ik zag in de spiegel een transformatie, maar nog meer in mij als persoon. Dit zette zich door in mijn gezin, als moeder, als echtgenoot, als dochter, als werknemer en als fotograaf. Op elk gebied werd mij duidelijk: ik leef zelf mijn leven. ‘It all starts with you’ is mijn motto. Ik ben trots op het resultaat#f

Marion