Sta je sterk genoeg in je schoenen? Heb je nog wel eens tijd voor jezelf? Wie wil je zijn als moeder als het gaat om het geven van het goede voorbeeld? Sprekers zijn experts op het gebied van voeding, training en mindset. Daarnaast ook ervaringsdeskundige op het gebied van effectief moederschap.

Lezing de krachtige en vitale moeder:

Personal training studio Koen begeleidt veel moeders bij het creëren van een krachtigere persoon op zowel fysiek als persoonlijk vlak. Want letterlijk krachtiger, dat kan elke sport aanbieder. Wij kijken naar wie je op dit moment bent en wie je moet zijn om je resultaat te behalen. We zien veel overeenkomsten in de uitdagingen van moeders. Moeders hebben immers veel verschillende rollen in hun leven: collega, vriendin, partner en ook nog moeder.

De juiste mindset

Wij focussen in onze coaching op het creëren van de juiste mindset die nodig is krachtiger in het leven te staan. Dit levert een vitale moeder op en door haar krachtige houding worden wonderbaarlijk resultaten behaald. Deze moeders zijn een voorbeeld voor hun kinderen en hun omgeving. Vandaar deze open lezing voor alle moeders die dit ook aanspreekt. Tijdens de lezing zijn onze coaches Timar en Jur aan het woord, daarnaast is één van de sprekers zo’n krachtige moeder. Zij deelt haar verhaal, hoe zij de juiste balans weet te creëren op alle vlakken?

Je bent van harte welkom op onze open lezing op zondag 22 april om 11 uur in onze studio. We zijn gevestigd in een oude boerderij op de Enghlaan 6 te Utrecht (Leidsche Rijn). Meldt je aan via het Facebook evenement, ons contactformulier of telefonisch.

‘’TOMORROW STARTS TODAY’’