Jur Eikelenboom

Jur Eikelenboom

Personal Trainer

Ik ben een gedreven coach op voeding, training en mindset. Ik ben sinds mijn 15e al actief in de fitness voor mezelf en anderen. En op elk vlak in mijn leven haal ik alles eruit wat er in zit.

Een vitaal leven staat bij mij aan de basis van alles. Je kunt alles in je leven belangrijk maken (werk, kinderen en leuke dingen) maar er is maar één ding wat dit mogelijk maakt. En dat is je gezondheid/vitaliteit. Daarom help ik mensen te zijn wie ze moeten zijn, zodat ze doen wat ze moeten en daarmee het resultaat creëren dat ze willen.

Resultaten liegen niet

Mijn motto is als volgt: “RESULTATEN LIEGEN NIET” resultaten zijn de uitkomst van de keuzes die je maakt. Keuzes zijn niet “goed” of “slecht” maar bepalen wel de uitkomst. Kies voor jezelf welke uitkomst je wilt zien en onderneem hier actie op.

Als je met mij aan de slag gaat zal de focus vooral liggen op het versimpelen van je problemen. Zijn het wel echt problemen? Of zijn het gewoon keuzes? In simpliciteit ligt kracht. Zodra je afvallen als licht en simpel ziet, zal het ook geen gevecht meer zijn om je voeding strak te houden en te trainen, het is gewoon een onderdeel van je leven geworden.

Goed om te zien dat je nog steeds aan het lezen bent. Neem de volgende stap door mij een bericht te sturen. Wie weet kan ik jou helpen je doel te bereiken.

Sportieve groet,

Jur Eikelenboom