Zwangerschapkilo’s

Een jaar geleden heb ik een half jaar getraind bij PTSK. Het was erg nodig om fitter te worden (je kent het wel, te laat naar bed en gesloopt wakker worden) en af te vallen (op den duur kun je niet meer spreken over zwangerschapkilo’s…..). Ik was altijd een fanatieke sporter geweest, maar in alle hectiek van gezin (man en drie zonen), werk en sociaal leven was ik mijzelf vergeten en kreeg ik het niet voor elkaar mijzelf te motiveren van de bank af te komen. Het gezonder leven en sporten moest nodig weer op de agenda komen!

Mijn ervaringen met Koen als trainer zijn erg positief. Hij kijkt samen naar de doelen die je opstelt, geeft adviezen over eten (gelukkig geen dieet, werkt vaak averechts!). Hij stelt je op je gemak in de trainingen, motiveert om het beter te doen dan de vorige keer, is oprecht blij met de geboekte vooruitgang en steunend in het proces van het fitter worden. Als het een keer minder gaat is hij relaxed maar stimuleert wel om uit die tijdelijk dip te komen. Daarnaast is hij persoonlijk betrokken, grappig en toegankelijk. De trainingen die hij maakt zijn zeer divers, nooit saai en nogal pittig! Hij gelooft in wat hij doet in de trainingen en adviezen over eten, kan dat goed onderbouwen en het blijkt ook echt te werken.

Na een jaar ben ik nog steeds op gewicht (16 kilo afgevallen), pas ik in maat 38/40 en train ik zelf nog steeds fanatiek 3 keer per week. Dus…..niet uitstellen, ga vandaag aan de slag!

Rachel Driesprong