Een trainingsstudio die je laat nadenken over de doelen die je wilt halen. Niet alleen sporten om het sporten, maar je daarbij coacht en stimuleert om alles uit jezelf te halen. De coaches spreken je aan op je houding. Er is wel tijd en ruimte om te kletsen, maar dat is buiten de les. Want tijdens het trainingsuur kies je ervoor om volledig los te gaan en alles te geven.

Die keuzes, daar zijn ze heel duidelijk in: die maak je zelf. PTSK biedt je de handvatten om ze vol te houden. En met resultaat!
Iets meer dan een half jaar geleden had ik een eerste gesprek met Timar van PTSK. Over mijn sportgeschiedenis, mijn huidige situatie, de reden dat ik contact met PTSK had opgenomen. En wat mijn doelen waren.

Iets met conditie opbouwen

Ehm… doelen… tja, iets met conditie opbouwen, sterker worden, beter in m’n vel zitten, het sporten weer leuk gaan vinden. Die doelen, dat is iets dat telkens terugkomt. Wat jij wilt. Timar Verver, Dennis Neele, Narek Genesis en Koen Eikelenboom willen je alleen maar helpen om die doelen te halen.

Het gene wat ze vragen, is commitment. Toewijding. Dat is ook wat zij geven, naast hun kennis en ervaring op het gebied van sport, coaching en voeding. Zodat je van je huidige plek A, zo snel mogelijk bij je doel op plek B komt.

Nu, een half jaar later, ben ik dik tevreden. Mijn conditie is verbeterd, maar onbewust lijk ik de lat al weer hoger te hebben gelegd. Ben ik sterker geworden in met name mijn core, waardoor ik minder lichamelijke klachten heb. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen, zit beter in m’n vel en straal dat uit. Het sporten geeft me voldoening, en inmiddels ga ik zelf vrijwillig hardlopen. Hoewel ik dat nog steeds niet heel leuk vind. Oh, en als prettige bijkomstigheid ben ik inmiddels 15 KG lichter in gewicht.

Voor mij werkt het sporten bij PTSK in ieder geval erg goed, en dus ga ik er nog even mee door!

Ineke