In december 2016 wilde ik afvallen en fitter worden. Net zoals ik dat had gezien bij Jolanda Hekkers en Jan Marsman.

Op 19 december ben ik gestart bij PTSK. Na een maand heb ik gekozen om ook de rest van het traject te doen. Bij die keuze ging ik niet voor comfort en standaard. Man wat heb ik daar soms spijt van gehad. Helemaal nadat ik eind maart voorstelde om er een schepje bovenop te doen. 😱

Succesvolle Mudmasters

Inmiddels heb ik meer dan succesvol een Mudmasters run van 12km gedaan en ben ik topfit met een gezond bmi. Vandaag was de laatste 1-op-1 training. En ja dat voel ik de komende week echt nog wel 🚶. Op naar een nieuw doel á la Mudmasters (maar dan een tikkie zwaarder natuurlijk). Het liefst samen met anderen. Dus ik nodig jullie uit om mee te denken en je aan te melden.

Het komende half jaar zien jullie me in ieder geval weer bij PTSK. Dank voor het snot en zwart voor de ogen van de afgelopen maanden. Ik heb er met mijn gezin iedere dag plezier van!

Gudron