Diana over haar 1 op 1 resultaat programma:

Hallo, ik ben Diana Eikelenboom een vrouw van 53 jaar. Eind 2015 ben ik het 1 op 1 traject voor een jaar aangegaan bij Personal Training Studio Koen. Door een knieblessure en een operatie is het traject veel langer geworden. Daarna heb ik het traject nog 3 maanden verlengd.

Na trainingen door Koen en Timar en omstandigheden ben ik bij trainer Dennis terecht gekomen. Dennis is een trainer die heel goed op je houding let en ook uitlegt waarom je een oefening doet. Ook wist Dennis mij te motiveren als ik door mijn knieblessure weinig tot niks kon doen, in mijn ogen. Na de training ging ik weer met een voldaan gevoel naar huis.

Hij vroeg altijd eerst hoe het met mij ging en zag dat ook aan mijn houding. Aan de hand van de situatie paste hij eventueel direct de training aan. Dennis is een trainer die goed weet waar hij mee bezig is en als je een blessure hebt, weet hij wat je wel en niet kan/mag doen. Hij gaat dan op zoek naar oefeningen die wel gedaan kunnen worden.

Een blessure is geen excuus om niet te trainen.

Diana