Afgelopen voorjaar voelde ik dat bij mij de knop om moest. Broeken pasten steeds minder vaak en in de kledingwinkel kon ik niet meer passen was ik wel zo leuk vond. Ook mijn algehele conditie was een stuk minder geworden. Wat ik moest wist ik nog niet tot ik op een dag via een link van een kennisje hier op Facebook een prijsvraag zag staan van PTSK. Zal ik de gok wagen? Wat nou als ik uitgenodigd ga worden. Meegedaan en ja hoor ik werd uitgekozen voor een 1 op 1 sessie. Afspraak gemaakt met Timar en de klik was er.

Leuke meiden, bijzondere en emotionele momenten

Jeetje wat heb ik afgezien die training. Maar wat wist ik toen zeker dat ik wat aan mijn lijf moest gaan doen. Na een heel prettig gesprek met Timar waarin ik heel duidelijk aan moest geven wat ik nou graag wilde bereiken, besloten om te gaan voor de 90 dagen challenge. Werken aan je conditie, afvallen, coaching qua voeding maar ook aandacht voor “jezelf”. Doodeng om aan te werken maar zo ontzettend de moeite waard. En wat waren het een mooie 90 dagen. Leuke meiden, bijzondere en emotionele momenten, veel over jezelf nadenken (wat wil ik nou echt) en je “reptielenbrein” ontdekken en een plaats kunnen geven. Dat ik 12 kilo ben afgevallen is super maar lang niet zo super als de weg die ik ben gaan bewandelen. Ik kan nog veel “sterker” worden maar wat weet ik nu goed wat ik wel en niet (meer) wil.

Timar ontzettend bedankt voor deze coaching, ook al heb ik volgens jou het meeste zelf gedaan. Zonder jouw begeleiding was het mij alleen niet gelukt.

Ik heb de coaching en het sporten bij PTSK als zeer professioneel en prettig en persoonlijk ervaren. Ik kan dan ook iedereen aanraden hier een “challenge” aan te gaan als je aan jezelf wilt werken.

Anneli